Skab ny viden og teknologi med MADE

Vidensmotoren i MADE er forskningsprojekter, der udspringer af konkrete ønsker og behov hos danske industrivirksomheder. Her arbejder store- og små virksomheder, forskere fra universiteter og specialister fra vidensinstitutioner sammen om at skabe løsninger på fælles udfordringer.

MADE-ph.d.er forsker inden for mange forskellige områder. Her står MADE-ph.d. Venkata Nadimpalli ved siden af den unikke 3D-printer, som han har bygget på DTU sammen med the LEGO Group, Grundfos og FORCE Technology.

Siden opstarten af MADE er mere end 100 forskningsprojekter sat i gang. Forskningen i MADE er rammesat af forskningsplatforme, hvori vi i samarbejde med industrien har formuleret en række strategiske indsatser. Den nuværende forskningsplatform hedder MADE FAST

Forskerne i MADE, typisk ph.d.er og postdocs, beskæftiger sig med alt fra 3D-print og robotteknologi til smarte fabrikker og forsyningskæder. Ved at skabe forskningsprojekter og ansætte spirende forskere er MADE med til at uddanne en ny generation af produktionsforskere og fremtidens vidensmedarbejdere i danske virksomheder.

MADE FAST

Forskningsplatformen MADE FAST – Flexible, Agile, Sustainable manufacturing enabled by Talented employees blev lanceret af MADE i april 2020. MADE FAST består af fem strategiske indsatser.

Deltag i MADE forskning

I MADE skaber vi viden og ny teknologi gennem anvendt forskning. Der er fire forskellige typer af forskere i MADE:

  • MADE-ph.d
  • MADE-postdoc
  • Associeret ph.d. eller postdoc
  • Ledere af strategiske forskningsindsatser/professorer/ Senior forskere.

De fleste forskere i MADE er MADE-ph.d.er, der finansieres af MADE og arbejder på tværs af virksomheder. Som ph.d. i MADE arbejder du typisk i en forskergruppe inden for en af de strategiske indsatser.

Udover deltagelse i MADE-forskning bliver MADE-forskere hvert år inviteret til tredages MADE Young Researchers Workshop, hvor de samarbejder på tværs af fagligheder og institutioner for at løse virksomhedscases. Arrangementet byder på både faglige og sociale indslag for dele viden og skabe et varigt netværk mellem den nye generation af produktionsforskere.

Hold øje med universiteter i MADE’s hjemmesider for aktuelle stillingsopslag eller kontakt MADE, for at høre mere om mulighederne (se kontaktoplysninger længere nede).

Skal din virksomhed deltage i udvikling af fremtidens løsninger?

Har I udfordringer eller idéer, som I gerne vil udforske gennem et MADE Forskningsprojekt? Vær med til at forme fremtidens produktion gennem anvendt forskning med tætte samarbejder mellem forskere, vidensinstitutioner og virksomheder.

Hør om åbne muligheder for at deltage i nuværende forskningsprojekter eller få hjælp til at skabe finansiering til nye forskningsprojekter sammen med MADE.

Kontakt os:

Nigel Edmondson

Direktør

Mobil: +45 2143 4678
Mail: nedmondson@made.dk

Christine Aaberg Lauridsen

Chefkonsulent og ansvarlig for MADE FAST forskningsplatform (barsel)

Mobil: +45 4221 8206
Mail: clauridsen@made.dk

Katrine Blaabjerg Sørensen

Konsulent (barselsvikar)

Mobil: +45 2178 6521
Mail: kblaabjerg@made.dk

Særlige fordele ved deltagelse i MADE forskning

Når du er aktiv i MADE’s forskningsindsatser, får du et bredt netværk fyldt med talent og viden samt muligheden for at blive first-mover på ny viden og teknologi.

Konkret får du adgang til:

  • MADE’s forskningshold af førende professorer, mere end 70 ph.d-studerende og postdocs
  • Forskningsresultater fra MADE’s strategiske indsatser
  • MADE’s it-platform.

Læs om MADE forskning

Læs om resultaterne fra MADE’s forskningsplatform MADE FAST. MADE FAST bygger videre på MADE’s tidligere forskningsplatforme MADE SPIR og MADE Digital.

Artikel
Video
Artikel
Artikel
Artikel
Video

Otto Mønsteds Fond MADE Award

Otto Mønsteds Fond MADE Award bliver overrakt til en ph.d. eller postdoc i MADE, hvis forskning har løst eller har potentialet til at løse en udfordring i produktionen. Vinderen bliver annonceret på MADE’s Årsdag.